Tonton Drama Melayu Online, Download Free, Full Episod, Patahnya Sebelah Sayap, Suri Hati Mr Pilot, Samudera Rindu, Nasi Minyak Kuah Cinta, Sweetie Nanie, Gegar Vaganza, Episod 1, Episod 2, Episod 3, Episod 4, Episod 5, Episod 6, Episod 7, Episod 8, Episod 9, Episod 10, Episod 11, Episod 12, Episod 13, Episod 14, Episod 15, Episod 16, Episod 17, Episod 18, Episod 19, Episod 20, Episod Akhir, Watch Online Free, Movie Online, Download Movie Free, Download Torrent

Download Movie Drama Tv Series Music Mp3 Game Application For Free

Abang Sado Boleh Beres (2016) Episod 2

Abang Sado Boleh Beres

Rayyan kata apartment kat atas gim memang sesuai untuk dijadikan pusat jagaan budak. Faris kata habis dia nak duduk mana? Rahul kata mereka boleh sewa apartment sebelah untuk dijadikan nurseri. Tak semestinya di rumah Fariz.

Barulah Fariz lega. Ada pelanggan perempuan yang datang bawa anak berusia 3 tahun. Ingatkan idah siap. Juga meminta mereka menyediakan nurseri. Kalau tidak lenguh juga nak dukung anak sambil buat aktiviti gim katanya. Nina datang untuk tengok ‘set up’ nurseri dan memberi nasihat apa yang perlu ada di nurseri itu.

Tengok pada pelanggan. Tak perlu masuk semua barang dulu katanya. Yang penting mesti ada buaian bayi, tempat tidur kanak-kanak dan alat-alat permainan yang tidak tajam dan merbahaya. Mereka setuju. Kosnya pula dengan harga 20 ringgit satu jam.

Abang Sado Boleh Beres

Abang Sado Boleh Beres


Coment desable..