Tonton Drama Melayu Online, Download Free, Full Episod, Patahnya Sebelah Sayap, Suri Hati Mr Pilot, Samudera Rindu, Nasi Minyak Kuah Cinta, Sweetie Nanie, Gegar Vaganza, Episod 1, Episod 2, Episod 3, Episod 4, Episod 5, Episod 6, Episod 7, Episod 8, Episod 9, Episod 10, Episod 11, Episod 12, Episod 13, Episod 14, Episod 15, Episod 16, Episod 17, Episod 18, Episod 19, Episod 20, Episod Akhir, Watch Online Free, Movie Online, Download Movie Free, Download Torrent

Download Movie Drama Tv Series Music Mp3 Game Application For Free

Opah Bahulu Lola Cupcake

Opah Bahulu Lola Cupcake

DALAM perniagaan pasti ada persaingan tidak kira dari segi pemasaran, jualan mahupun produk yang hebat. Tidak salah jika mahu mencuba nasib dalam memulakan langkah untuk berniaga. Tambahan pula perniagaan adalah merupakan peluang untuk meraih pendapatan sampingan.

Bagi Opah Semah, untung dan rugi sudah menjadi asam garam dalam perniagaan kuih bahulunya. Namun sejak kehadiran seorang janda muda dan bergaya bernama Lola di kampungnya itu cuba mengganggu perusahaannya, Opah Semah mengambil langkah untuk mengubah strategi perniagaannya.

Sejak kewujudan Lola dengan perniagaan Cupcakenya, permintaan kuih bahulu Opah Semah semakin berkurangan. Ditambah pula dengan sikap Lola yang angkuh dan sombong itu menimbulkan perasaan tidak senang di kalangan orang-orang kampung.


Coment desable..